Tartalom átvétel

Magyarok külföldön

Újabb érem, ezúttal ezüst

Két aranyérmet szerzett a mai napon Ecseki Nándor

 

Fotó: Kalocsai Richard

Tovább

Polish Junior & Cadet Open - 1. nap

 

Tovább

Az első főpróba

Három éremmel tért haza a magyar csapat a szlovák nemzetközi versenyről. Mindhármat a lányok szerezték, s ha marad a forma, az Eb-n fellépthetnek a dobogóra Szappanos Csaba tanítványai. A Bátorfi Zoltán vezette fiúk is jól teljesítettek, noha a kapitány nem mindennel elégedett.
Tovább

Szlovák ifjúsági nemzetközi: egy arany, egy ezüst, egy bronz

Imre Leila és Nagypál Csilla aranyérmes párosban a szlovák nemzetközi ifjúsági bajnokságon, Imre egyesben ezüstöt szerzett.

Tovább

Spanyol Ifjúsági és Serdülő Nemzetközi Bajnokság – utolsó nap

Miután csapatban aranyérmet szereztek a serdülő fiúk között a Platja D’Aróban rendezett nemzetközi utánpótlástornán, vasárnap párosban is asztalhoz álltak. Heiszman és Molnár erőnyerők voltak, így rögtön a nyolcaddöntőben kezdtek, ahol 3-0-ra kikaptak a szlovák Daniel Orac, Stefan Peko duótól.   Tovább

Éremhalmozó utánpótlás

A Platja d’Aro-n zajló spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság serdülő fiú csapatversenyének döntőjében az orosz együttes ellen álltak asztalhoz a magyar fiatalok, és bravúros, 3-1-es győzelmet arattak. Heiszman Henrik mindkét egyes találkozóját megnyerte, és győzött Molnár István Patrikkal párosban is.

Szerb nemzetközi utánpótlás bajnokság - Fejben dőlt el - interjú Majoros Bencével

Majoros Bence, a Nyírbátor SE versenyzője ezüstérmet szerzett a Vrnjacka Banján rendezett, szerb utánpótlás nemzetközi bajnokság ifjúsági fiú egyes számában. Bence a sorsdöntő találkozóin rendre vesztett helyzetből fordított, ám a döntőben ez már nem sikerült, de így is bravúros a teljesítménye.

Tovább

Szerb nemzetközi utánpótlás bajnokság - Ezüstérmes lett az ifjúsági lányok mezőnyében az Imre-Nagypál páros

ASZTALITENISZ. A szerb nemzetközi verseny páros döntőjében:

Chantal Mantz, Yuan Wan (német) – Imre Leila, Nagypál Csilla 3-1 (11-5, 11-8, 6-11, 11-4).


Forrás: http://www.utanpotlassport.hu/up-gyors/ezustermes-lett-az-ifjusagi-lanyok-mezonyeben-az-imre-nagypal-paros-vrnjacka-banjan/

Spanyolország után Lengyelországban is bronzérmet szerzett ifjúsági fiú csapatunk

A második helyen kiemelt ifjúsági fiú válogatott bronzérmet szerzett a múlt héten megrendezésre került lengyel nemzetközi bajnokságon. A csehek ellen nagy küzdelemben megnyert nyolcaddöntőben Szita Márton kétszer, míg Lakatos Tamás egyszer volt eredményes, a brazilok elleni kiélezett összecsapáson a negyeddöntőben Lakatos Tamás kétszer, Szudi Ádám pedig egyszer hagyta el győztesen a játékteret. Az 1:3-ra elvesztett elődöntőben Lakatos Tamás szerezte együttesünk egyetlen győzelmét. Az egyes versenyszámban a legjobb nyolc között kiemelt Lakatos Tamás egyesben és párosban Szudi Ádámmal is éremért játszott.
Jó teljesítményt nyújtva a negyeddöntőig menetelt serdülő fiú párosban a Bruckner Máté, Heiszman Henrik kettős többek között az első kiemelt fehérorosz, cseh duó legyőzésével. És Petőcz Orsolya ugyancsak 5-8. helyezést ért el egy orosz, magyar vegyes együttes tagjaként a serdülő leány csapatok versengésében.
Tovább
Tartalom átvétel