Tartalom átvétel

Utánpótlás

Remekül sikerültek a régiós edzőtáborok

2014. március 13-15. között zajlott a kelet- és nyugat-magyarországi területi edzőtábor a Magyar Asztalitenisz Szövetség szervezésében. A táborok a Sport XXI. program keretében valósultak meg és remekül sikerültek.

A tábor olyan újonc korosztályú gyerekek számára biztosított edzéslehetőséget, akik nem a Héraklész program tagjai. Az aktuális ranglistahelyezések alapján illetve az utánpótlás válogatott edzők ajánlásával lettek meghívva a fiatalok és edzőik.  Az edzéseket a frissen kinevezett régiós edzők tartották.

 

Tovább

Az edzők beszámolója a 2014-es szlovák újonc nemzetközi bajnokságról

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a szlovák újonc nemzetközi bajnokságot Malackában (Malacky), ahol négy dobogós helyezést ért el a magyar küldöttség. Kiss Zsolt  és Szőllösi Péter gondolatait olvashatják a versenyről...

Tovább

Molnár János-emlékverseny: nézd élőben az Utanpotlassport.hu-n!

Február 9-én szombaton egész napos élő internetes közvetítéssel jelentkezik a 18. Molnár János nemzetközi fiú utánpótlásemlékversenyről az Utanpotlassport.hu. Ezen a napon a serdülő fiúk több mint 100 indulót fölvonultató mezőnyének küzdelmeit rendezik a BVSC-Zugló csarnokában. A négykamerás élő internetes közvetítés délelőtt 10 órától látható a www.utanpotlassport.hu című portál címlapján. A riporter Szegő Tibor, a szakkommentátor Gergely Gábor, Jakab János és Vitsek Iván lesz.
Tartalom átvétel