Tartalom átvétel

Olimpia

Pálos Péter az aranyéremért mérkőzhet, Berecki Dezső és Csonka András a negyeddöntőben búcsúzott

Pálos Péter asztaliteniszben a fináléba kerülésért mérkőzött a francia  PEREIRA-LEAL Pascal ellen. Az első szettet hatalmas csatában elvesztette, de utáni nem adott esélyt ellenfelének, s bejutott a vasárnapi fináléba. Ellenfele a korai  SON Byeongjun lesz. A döntőt szeptember 3-án magyar idő szerint 10.30 órakor rendezik.

Tovább

London 2012 - Zwickl Dániel kikapott az ötödik kiemelttől és búcsúzott

London, 2012. július 30., hétfő (MTI) - Az ötkarikás újonc Zwickl Dánielnek nem sikerült az újabb bravúr, tajvani riválisával szemben alulmaradva kiesett hétfőn a legjobb 32 között a londoni olimpia asztalitenisz-tornáján, amelyen így már nincs magyar versenyben.

Eredmény:
férfi egyes, 3. forduló (a 16 közé jutásért):
---------------------------------------------
Csuang Cseh-jüan (tajvani)-Zwickl Dániel 4-0 (8, 8, 6, 9)

Forrás: MTI
Tovább

London 2012 - Póta búcsúzott a legjobb 32 között

London, 2012. július 29., vasárnap (MTI) - Póta Georgina számára a harmadik forduló jelentette a végállomást a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján, miután vasárnap este öt szettben kikapott a dél-koreai Park Mi Jungtól.

Eredmények:
női egyes, 3. forduló (a 16 közé jutásért):
-------------------------------------------
Park Mi Jung (dél-koreai)-Póta Georgina 4-1 (-3, 8, 8, 6, 9)

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Zwickl bravúrral a harmadik fordulóban

London, 2012. július 29., vasárnap (MTI) - Az ötkarikás újonc Zwickl Dániel bravúros sikert aratott a vasárnapi második fordulóban, s ezzel bejutott a legjobb 32 közé a londoni olimpia férfi asztalitenisz-tornáján.

Forrás: MTI

Eredmény:
férfi egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért):
---------------------------------------------
Zwickl Dániel-Aleksandar Karakasevic (szerb) 4-1 (10, 10, -10, 8, 10)
Tovább

London 2012 - Póta a legjobb 32 között

London, 2012. július 29., vasárnap (MTI) - Póta Georgina bejutott vasárnap a 3. fordulóba, azaz a legjobb 32 közé a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján.

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Tóth Krisztina meccslabdáról kapott ki

London, 2012. július 28., szombat (MTI) - Tóth Krisztina 3-0-s vezetésről, meccslabdát rontva kiesett a második fordulóban, azaz a legjobb 48 között a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján.

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Zwickl a második fordulóban

London, 2012. július 28., szombat (MTI) - Az ötkarikás újonc Zwickl Dániel sikerrel vette a szombati első fordulót, ezzel bejutott a legjobb 48 közé a londoni olimpia férfi asztalitenisz-tornáján.

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Pattantyús sima vereséget szenvedett

London, 2012. július 28., szombat (MTI) - Az ötkarikás újonc Pattantyús Ádám számára a szombati első forduló jelentette a végállomást a londoni olimpia férfi asztalitenisz-tornáján, miután öt szettben kikapott ausztrál riválisától.

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Tóth Krisztina győzelemmel kezdett

London, 2012. július 28., szombat (MTI) - Tóth Krisztina bejutott a második fordulóba, azaz a legjobb 48 közé a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján, miután szombaton délben nehezen ugyan, de a papírformának megfelelően legyőzte venezuelai riválisát.

Forrás és kép: MTI
Tovább

London 2012 - Minden pillanatot élveznek az asztaliteniszezők

London, 2012. július 26., csütörtök (MTI) - Pattantyús Ádám és Zwickl Dániel, a magyar asztalitenisz-küldöttség két férfi tagja egyformán először szerepel ötkarikás játékokon, néhány napja már mindketten az olimpiai faluban tartózkodnak. Pattantyús elárulta: minden pillanatot élveznek.

Forrás: Lódi Renáta (MTI)
Tovább
Tartalom átvétel