Tartalom átvétel

Felnőtt EB

Három aranyérmet nyert a német válogatott, Maze és Wu az egyéni versenyszámok új európa-bajnokai

Befejeződött a 28. Európa-bajnokság Stuttgartban, ahol a hat versenyszámból a hazai válogatottnak három aranyérmet sikerült megszereznie.
Tovább

Érem nélkül térnek haza játékosaink Stuttgartból

Nem szerepelt még soha ilyen rosszul a magyar válogatott az Európa-bajnokság történetében. Az elmúlt években sokszor volt szerencsénk, de most Fortuna elpártolt a magyarok mellől, és figyelembe véve a mezőny kiegyensúlyozottságát, nélküle nem sikerülhetett az éremszerzés.
Tovább

Három magyar a 32 között egyesben – a Tóth, Póta páros negyeddöntős

Tóth Krisztina, Lovas Petra és Zwickl Dániel révén leszünk érdekeltek egyesben a stuttgarti kontinensbajnokság pénteki versenynapján.
Tovább

Befejeződött a csapatverseny, elkezdődtek az egyéni versenyszámok a selejtezőkkel

A női válogatottunk a 12., a férfi a 16. helyen zárta a csapatversenyeket a stuttgarti Európa-bajnokságon.
Tovább

Ismét a Karakasevic, Paskauskiene páros volt a legjobb

A 2009-es év szeptemberének első hétvégéjén két év után ismét vegyes páros Európa-bajnokságra került sor. Az Európai Asztalitenisz Unió rendhagyó döntésének értelmében az egyszer már törölt és idén újonnan életre hívott versenyszámot a többi versenyszámtól függetlenül, önálló eseményként bonyolították le a szerbiai Szabadkán.
Tovább

Kiesett a férfi válogatottunk az első divízióból a stuttgarti Európa-bajnokságon

Ma délelőtt egyidőben játszottak válogatottaink: női csapatunk a 9-16., a férfiak pedig a 13-16. helyért.
frissítve
Tovább

A férfi és női válogatott is csoportjának harmadik helyén végzett

Régóta dédelgetett álom megvalósításának közelébe ért a magyar férfi válogatott azt követően, hogy az Európa-bajnokság nyitónapján szenzációs játékkal, drámai körülmények között kerekedett felül a belga és a cseh nemzeti válogatotton. 
frissítve
Tovább

Felemás kezdés az EB-n: a férfiak remekelnek, a női válogatottunk csak a 9-16. helyért játszhat majd

A csapatversenyekkel megkezdődött a 28. Felnőtt Európa-bajnokság Stuttgartban. A férfiak a szerdai sajtó tájékoztatón csodát ígértek, és már az első mérkőzésen egy kisebb csodát mutattak be a legutóbbi EB bronzérmesének, Belgium csapatának a legyőzésével.
Tovább

Sorsoltak a 2009. évi Felnőtt EB csapatversenyére

2009. szeptember 13-20. között Stuttgartban rendezik meg az ezévi Felnőtt Európa-bajnokságot, mely a csapatversenyekkel fog elkezdődni. A szabályok szerint legkésőbb egy hónappal a verseny előtt ki kell hirdetnie a csoportbeosztást az ETTU-nak, míg az egyéni versenyszámok sorsolására majd a helyszínen kerül sor.
Tovább

Még mindig jó hírek, még mindig az EB-ről

A vasárnap Szentpétervárott megrendezett asztalitenisz Európa-bajnokságon remek szereplésével az éremtáblázat második helyén zárt a magyar küldöttség. A lányok által szerzett 1-1 éremmel a férfiaknál taroló Németország mögött végeztünk a rangsorban. A hat aranyérmen mindössze négy ország osztozott, de összesen 14 nemzet képviselői állhattak dobogón. Tovább
Tartalom átvétel