Tartalom átvétel

Nemzetközi versenyek

Újabb érem, ezúttal ezüst

Két aranyérmet szerzett a mai napon Ecseki Nándor

 

Fotó: Kalocsai Richard

Tovább

Polish Junior & Cadet Open - 1. nap

 

Tovább

Az első főpróba

Három éremmel tért haza a magyar csapat a szlovák nemzetközi versenyről. Mindhármat a lányok szerezték, s ha marad a forma, az Eb-n fellépthetnek a dobogóra Szappanos Csaba tanítványai. A Bátorfi Zoltán vezette fiúk is jól teljesítettek, noha a kapitány nem mindennel elégedett.
Tovább

Szlovák ifjúsági nemzetközi: egy arany, egy ezüst, egy bronz

Imre Leila és Nagypál Csilla aranyérmes párosban a szlovák nemzetközi ifjúsági bajnokságon, Imre egyesben ezüstöt szerzett.

Tovább

Horvát Felnőtt World Tour, Challenge Series - eredmények

A második napon az U21-es korcsoportban minden versenyzőnk főtáblára jutott., ott azonban csak Madarász Dórának sikerült a legjobb 16 közé kerülni. Dóra a Mercédeszt is búcsúztató spanyol Xiaotól 3-0-ás vereséget szenvedett a nyolcaddöntőben.

A felnőttek közt az első kiemelt Póta simán juttott a 32 közé, mintahogy Pergel Szandra és Madarász Dóra is. A férfiaknál Magyar László az egyetlen még versenyben lévő magyar versenyző.
Mai program: LINK

Tovább

Megkezdődött Zágrábban a Horvát Felnőtt World Tour, Challenge Series

1.       nap eredményei

Tovább

Spanyol Ifjúsági és Serdülő Nemzetközi Bajnokság – utolsó nap

Miután csapatban aranyérmet szereztek a serdülő fiúk között a Platja D’Aróban rendezett nemzetközi utánpótlástornán, vasárnap párosban is asztalhoz álltak. Heiszman és Molnár erőnyerők voltak, így rögtön a nyolcaddöntőben kezdtek, ahol 3-0-ra kikaptak a szlovák Daniel Orac, Stefan Peko duótól.   Tovább

Éremhalmozó utánpótlás

A Platja d’Aro-n zajló spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokság serdülő fiú csapatversenyének döntőjében az orosz együttes ellen álltak asztalhoz a magyar fiatalok, és bravúros, 3-1-es győzelmet arattak. Heiszman Henrik mindkét egyes találkozóját megnyerte, és győzött Molnár István Patrikkal párosban is.

Tartalom átvétel