Tartalom átvétel

Nemzetközi versenyek - Archívum

Csapatarany és Lakatos Tamás ezüst Portugáliában

Az Ifjúsági Világbajnokságon szenzációt keltő magyar ezüstérem után újabb örömteli eredményeknek örülhetünk utánpótlás vonalon. Ezúttal Portugália déli csücske, Tavira volt a helyszíne versenyzőink két éremmel végződő szereplésének. Lakatos Tamás és Szita Márton a serdülő fiú válogatott erősségei a novemberi Szlovák Nemzetközi Bajnokság csapatezüstje után Dél-Európában megnyerték a csapatversenyt, éppen az őket Pozsonyban legyőző franciák ellen.
Tovább

Páratlan világbajnoki sorozat és ezüstérem a Kosiba Dániel, Madarász Dóra párostól

Szerdán rendezték a Kolumbiában zajló Ifjúsági Világbajnokság döntőit, melyben egy versenyszám kivételével mindegyikben kínai házi döntőt rendeztek.
Tovább

Magyarokért szoríthat Európa az Ifjúsági Világbajnokság döntőjében

Sporttörténelmi siker született a kolumbiai Cartagena városában, ahol december 9-16. között zajlik az Asztalitenisz Ifjúsági Világbajnokság.
A vegyes páros versenyszámban az ifjúsági Európa-bajnok Kosiba Dániel - Madarász Dóra páros bejutott a szerdai döntőbe, ahol egy újabb kínai kettős ellen mérkőznek a világbajnoki címért.
Tovább

Az európai után a világ trónjáért is harcban a Kosiba Dániel, Madarász Dóra páros

Kosiba Dániel és Madarász Dóra „Heraklészes” sportolóink személyében egyetlen európai páros volt már csak versenyben a vegyes párosok negyeddöntőjében, melyet magyar idő szerint 16.30 órakor rendeztek a kolumbiai Cartagena de Indiasban.
Tovább

A Kosiba, Madarász páros éremért játszhat

Hétfő estére a vegyes párosok mezőnye nyolc egységre zsugorodott és számunkra külön öröm lehet az, hogy ebben a szűk mezőnyben is érdekeltek maradtunk.
Tovább

Szomorú vasárnapunk volt az Ifjúsági Világbajnokságon

Az egyes versenyszámban az első sokkoló eredménnyel már a selejtező körben szembesülnünk kellett a Kolumbiában zajló Ifjúsági Világbajnokságon. Kosiba Dániel selejtező csoportjának nyitányán vereséget szenvedett a világranglistán nála 157 hellyel mögötte található angol Dorantól (172.).
Tovább

Győzelemmel rajtoltak vegyes párosaink az Ifjúsági Világbajnokságon

Hosszú utazást követően a szombati versenynapon a magyar fiatalok számára is megkezdődött a kolumbiai üdülővárosban, Cartagenade Indias-ban zajló Ifjúsági Világbajnokság.
Tovább

Boll zsinórban harmadszor győzött

Miként az elmúlt két esztendőben (2007. és 2008.) az idei évben is a német Timo Boll győzelmével zárult a Szentpéterváron megrendezett Európai Szuper Kupa.
Tovább

KSZL 6. forduló, eredmények

Tartalom átvétel