Tartalom átvétel

Hírek - Archívum

Gergely Gábor a KSI-kupán kapta meg volt klubja kinevezését

Kétnapos, asztalitenisz utánpótlástornának ad otthont péntektől a Nemzeti Sportcsarnok. A megnyitón megjelent többek közt Szabó Imre környezetvédelmi- és vízügyi miniszter valamint Szabó Tamás, a MOB alelnöke, utánpótlás-nevelési igazgató illetve a szövetség tisztségviselői. A felsorakozott csapatok előtt kapta meg kinevezését az egykori világklasszis játékos, Gergely Gábor, aki a jövőben a KSI szakmai igazgatójaként segíti az utánpótlást.
Forrás: NUSI - Utánpótlás-nevelési Igazgatóság, KSI SE
Tovább

Déli asztaltársaság: Pécsett a Top–12

December 8-án és 9-én Pécsett, az Egyetemi Sportcsarnokban rendezik a felnőtt férfi és női Top–12-viadalt. A megyeszékhely 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa büszke cím birtokosa lesz, a majdani eseménysorozatból a sport (mi több: az asztalitenisz) sem marad ki, így elmondható: a legjobbak hagyományos, részben körmérkőzéses sorozata remek felvezetése lehet a sportág jövő évi baranyai vendégszereplésének.
 
Tovább

Elhunyt Kaszab András

64 éves korában váratlanul elhunyt Kaszab András, a SPAR SE edzője, aki országos minősítésű játékvezetőként is tevékenykedett.
A Szövetség osztozik a Család gyászában.

Poénok poénnoka - Bruckner Gábor interjúja Horváth Tiborral (Népszabadság)

Horváth Tibor örökös pingpongszövetségi főtitkár aranyérmekről és aranyhalakról.
Éppen negyven éve választotta főtitkárává az asztalitenisz-szövetség, huszonhét esztendőn át töltötte be a posztot (ezzel akkoriban csúcstartó volt), de a sportágtól azóta sem tud elszakadni. Semmi kétség, a jelenleg a hagyományőrző bizottságban dolgozó Horváth Tibor tényleg ápolja a tradíciókat: ontja a poénokat a poénok világából.
Tovább

SPORTLEGENDÁK SZEKSZÁRDON

A PHENJANI ASZTALITENISZ VILÁGBAJNKI CÍM MEGSZERZÉSÉNEK 3O ÉVES JUBILEUMI ÉVFORDULÓJA / 1979-2oo9 / ALKALMÁBÓL 2OO9. OKTÓBER 3O.ÁN ASZTALITENISZ GÁLÁT RENDEZTEK A SZEKSZÁRDI SPORTCSARNOKBAN.
Tovább

Elhunyt Urbán József

Életének 75. életévében, 2009. október 24-én agyvérzés következményeként kialakult tüdőgyulladásban elhunyt Urbán József, a Tatabányai Asztalitenisz Sportegyesület elnöke. Búcsúztatására és temetésére végakaratának és a család kívánságának megfelelően szűk családi körben kerül sor.
A Szövetség osztozik a család gyászában.

Lovas Petra 19 helyet lépett előre a világranglistán

Az Angol Nemzetközi Bajnokság befejezését követően nyilvánosságra hozták az ITTF által vezetett legfrissebb világranglistát.
Tovább

Vladimir Samsonov harmadik Világ Kupa győzelme

Október 16-18. között Moszkvában rendezték meg a 2009. évi Férfi Világ Kupát.
Tovább

Életképek a Budaörs 2i SC- LZ Froschberg Linz KSZL mérkőzésről

Záhonyi András rövid tudósítása
Tovább

GERGELY GÁBOR JELENTI SANGHAJBÓL

Húsz világbajnok, négy olimpiai bajnok és ötezer néző helyszínen, a Shanghaj-i sportcsarnokban. Valamint több millióan a televízió készülékek előtt, hiszen a kínai központi televízió ötödik csatornája egyenesben közvetítette a fantasztikus rendezvényt. Bemutató bemutatót követett, a pingpongon nevelkedett kínai szurkolók pedig nem győzték kapkodni a fejüket az ámulattól.
 képanyag a cikk végén
Tovább
Tartalom átvétel