Tartalom átvétel

Szakmai anyagok

Jóna Andrásnak, az Észak-Magyarországi régióvezetőnek a felhívása

Kedves Sporttársak!

Igen fontos témában kérem segítségeteket szeretett (és persze néha utált) sportágunk érdekében.
 A MOATSZ-tól megbízást kaptam arra vonatkozóan, hogy állítsak össze egy megvalósítható és fenntartható koncepciót az alábbi témákban:
  1. az asztalitenisz eljuttatása szélesebb tömegekhez, tömegsport és szabadidősport formájában
 E feneketlen téma boncolgatásának célja, hogy a pinpongot visszalopjuk az emberek mindennapjaiba, minél több embert terelgessünk sportágunk felé. Az eszközök közül csak ötletszerűen egynéhány: pinpong asztalokat a sulikba, a bevásárlóközpontokba, a parkokba, a sportág testnevelés órákon való bemutatása, iskolák közötti bajnokságok szervezése, szülőkhöz-tanárokhoz való eljuttatása, családi bajnokságok szervezése, utcai bajnokságok szervezése, a médiában való rendszeres szerepeltetése, a hátrányos helyzetű és nehezen kezelhető emberekkel történő megismertetése.
Tovább

ASZTALITENISZ TANTERV 2006.

Európai edzők találkozója

EMLÉKEZTETŐ
az ETTU edzői konferenciájáról
2008. június 14-15.

Résztvevők: 18 ország 30 edzője
Levezető elnökök:
Stefano Bosi ETTU elnök (olasz), Michael Gadal (francia), Radivoj Hudetz (horvát)
Témák: Az európai asztalitenisz fejlesztési lehetőségei, Európa versenyképessége, tehetséggondozás és az edzőképzés elősegítése
Tovább

Ezt láttuk Kínában - Edzői élménybeszámoló

Az ÖTM Sport Szakállamtitkársága és a MOATSZ jóvoltából 2007. augusztus 6. és szeptember 2. között 8 játékossal és 2 edzővel kéthetes kínai edzőtáborozáson, valamint Tóth Krisztinával kiegészülve, 2 Pro Tour versenyen vehettünk részt a Távol-Keleten.Tovább

11-es játszmák stratégiája

Az új számolási rendszer az asztalitenisz játékot jelentősen megváltoztatta. Egy kínai kutatás rámutat, hogy a játékosnak mire kell különösen odafigyelni.
Letöltés_pdf
Tartalom átvétel