OB - végeredmény

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
A nőknél Madarász Dóra két aranyéremmel gazdagodott. Miután egyesben és párosban is diadalmaskodni tudott. Egyesben a rutinos Braun Évát verte magabiztosan 4-0-ra. Párosban pedig Pergel Szandra oldalán a Varga Tímea, Nagyváradi Mercédesz páros múlták felül 3-0 arányban. 
Egyesben bronzérmet szerzett Ambrus Krisztina és Pergel Szandra. Mindketten nagy csatában, döntő szettben maradtak alul az elődöntőben. A Madarász - Ambrus elődöntő komoly izgalmakat hozott. Krisztina 3-1-re vezetett, Dóra innen tudott felállni és végül győzni, nagyszerű mérkőzésen. Párosban Braun Éva és Kertai Rita illetve az Ambrus testvérek Krisztina és Tímea, szerezték meg a harmadik helyet.  

A férfiaknál Jakab János ötödször lett OB győztes egyesben. A döntőben a címvédő Pattantyús Ádám volt az ellenfele, akit 4-0-ra győzöt le. Ádám, Fazekas Pétert döntő szettben, míg János Lakatos Tamást verte 4-2-re.
Párosban sikerült a címvédés a Lindner Ádám, Gerold Gábor párosnak, miután 3-1 arányban legyőzték a Pagonyi Róbert, Vitsek Iván duót. A harmadik helyet Molnár Krisztián, Hoffmann Tamás és a Móricz Máté, Varga Sándor párosok szerezték meg.

Nők eredményei

Férfiak eredményei