Középfokú edzőképzés

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
A Magyar Asztalitenisz Szövetség örömmel jelenti, hogy stratégiai partnere, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara középfokú sportedzői programot tervez indítani 2013 augusztusában, amely az utolsó rövid programú OKJ-s képzések között 2013 év végéig be is fejeződik. 

A Magyar Asztalitenisz Szövetség jelenleg az edzőképzés ösztöndíj programjának finanszírozásán dolgozik. Az ösztöndíj programról a közeljövőben értesíteni fogjuk az érdeklődőket.

A program elméleti részét Pécsett tervezzük lebonyolítani, de a jelentkezők számának függvényében akár párhuzamosan több helyszínen is történhet a képzés (potenciális helyszínek: Budapest, Kaposvár, Pécs, Zalaegerszeg, Szombathely) a helyszínekről a program indulása előtt értesíteni fogjuk a jelentkezőket.

A középfokú sportedzői program részvételi díja: 160.000,- Ft, amelyet a jelentkezés után a MOATSZ által kiadott számlán szereplő bankszámlaszámra kell a program megkezdése előtt átutalni vagy befizetni.

Jelentkezni a stocker.miklos@moatsz.hu email címen lehetséges legkésőbb 2013.08.20-ig.

A program indulása: 2013.08.23
A program időtartama: 2013.08.23 - 2013. november
Az oklevelek átadása: 2013. december

A program részletes tartalma a tárgyfelelősökkel való egyeztetések után (a közeljövőben) ugyancsak megtekinthető lesz a MOATSZ honlapján.


Budapest, 2013-08-05

Üdvözlettel:

Dr. Stocker Miklós
Főtitkár
Magyar Asztalitenisz Szövetség