Nagy János: Hogyan válasszak sportágat?

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
Találd meg azt a sportágat, ami igazán tetszik neked, hogy a sport ne csak az egészség fontos forrása legyen, hanem valódi öröm is, hasznos időtöltés, igazi szellemi és testi frissesség!
Mi alapján hozunk döntést egy adott sportággal kapcsolatban?

Megérzés, vagy a reklámok alapján? Esetleg mit dicsérnek legtöbben a barátaink közül, vagy a család mit jelöl ki követendő útnak? Hagyományt követünk, vagy megyünk a magunk feje után? Vagy azt választjuk, ami tényleg nekünk tetszik, amit mi szeretnénk csinálni? Netán "megörököljük" azt a szülőktől, vagy ami épp elérhető a közelünkben lévő sporttelepen?

Magyarország 65%-a nem mozog rendszeresen. Ha Te is ezek közé tartozol, akkor mi venne rá téged, hogy sportolj, és ne hagyd abba? Hogyan döntenél vagy eddig hogyan döntöttél ezzel kapcsolatban?

Eddig talán nehéz volt a döntés, de a „Hogyan válasszak sportágat?” című könyv segít ebben. Ismerj meg 95 sportágat és válaszd ki a számodra megfelelőt! A könyv bemutatja ezeket a sportágakat, képekkel illusztrálva, minden sportágban szakemberek tanácsait olvashatjuk, megtudhatjuk a sportág előnyeit, hátrányait, mit fejleszt, milyen képességek szükségesek az űzéséhez és minden sportág 3-3 kiemelkedő képviselője „kortes beszédet” mondott a saját sportágáról.

A könyv bolti forgalomban nem kapható. A könyv 11 900 Ft-ba kerül és megrendelhető a http://www.hogyanvalasszaksportagat.hu/ weboldalon, vagy kapható a Nemzeti Sportszövetség irodájában (1146 Budapest, Istvánmezeti út 1-3. II. em. 209.).
A sport szövetségek és egyesületek a következő kedvezményekkel tudják megvásárolni a könyvet:
1-5-db - 10% kedvezmény
6-19 db - 15% kedvezmény
20 db-tól - 20% kedvezmény
A könyveket személyesen a Nemzeti Sportszövetségben, vagy futárszolgálat igénybevételével tudják megvenni, melynek + 1700 Ft/ alkalom (darab számtól függetlenül) a szállítási díja, melyet ki kell még fizetniük vagy beszámításra kerülhet a kedvezmény mértékébe!

Átutalással is van lehetőség fizetésre, a következő bankszámlára: Sport Vital Kft. MKB 10300002-10483041-49020017, de a megrendelést írásban, e-mailben is el kell küldeni:
marketing@hogyanvalasszaksportagat.hu vagy eborbely@nssz.hu címre.