Tartalom átvétel

Bocsánatkérés Nagy János játékvezető sporttárstól:

A május 5-i Ifjúsági Magyar Bajnokságon lezajlott köztem és Nagy János között történt incidens miatt a mérkőzésen, és utána történtek miatt elnézést kérek. Felelőtlenül viselkedtem, elragadott a mérkőzés heve. Telefonon már elnézést kértem, ezt személyesen is meg fogom majd tenni, de így nyilvánosan írásban is még egyszer bocsánatot kérek, illetve azoktól is, akiket megzavartam a viselkedésemmel.

Pálosi Balázs

FELHÍVÁS

A MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága azon játékvezetők részére, akik nem tudtak részt venni – akadályoztatásuk folytán - a 2013. június 29.-re és július 20.-ra meghirdetett játékvezetői értekezleten, illetve, akik nem teljesítették sikeresen a technikai minimum vizsga követelményeit, vagy nem érték el az országos kerettagsághoz, vagy a nemzetközi foglalkoztatáshoz szükséges szintet
2013. augusztus 10.-én (szombaton) 10 órakor a
Magyar Sportok Házában (Budapest, XIV., Istvánmezei út 1-3. III. emeleti tárgyaló)

lehetőséget biztosítunk a tudásfelmérő teszt megírására, illetve a javításra.

Budapest, 2013. július 20.

a JVB elnöke

A 2013. július 20.-án megtartott játékvezetői értekezlet keretében az alábbi játékvezetők írták meg sikeresen a tudáspróbát. (.pdf)

A 2013. augusztus 10.-én megtartott játékvezetői értekezlet keretében az alábbi játékvezetők írták meg sikeresen a tudáspróbát (.pdf)

A 2013. szeptember 30.-án megtartott játékvezetői értekezlet keretében az alábbi játékvezetők írták meg sikeresen a tudáspróbát (.pdf)

Játékvezetői értekezlet 2013

MEGHÍVÓ

A MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága 2013. június 29.-én (szombaton)
10 órakor

Országos Játékvezetői Értekezletet

tart a Budapesti Szövetségek Székházában (1053 Budapest, V., Curia u. 3. fsz. tanácsterem), ahová tisztelettel meghívunk.

Napirend:
  1. Megnyitó
  2. Szabályismeret az előző évi technikai minimum vizsga tapasztalatai alapján.
  3. Egyebek, hozzászólások
  4. Technikai minimum vizsga, írásban (sikeres teljesítéséhez a Szabálykönyv és a csb. versenykiírás ismerete szükséges).

A Szabálykönyv és a 2013/2014. évi csb. kiírás a MOATSZ honlapján megtalálható.
A 2013/2014-es bajnoki szezonban való működés feltétele az országos értekezleten (vagy pótértekezleten) való részvétel és a technikai minimum vizsga sikeres teljesítése (a nemzetközi és az országos keretbe kerüléshez legalább 75 %-os teljesítmény szükséges) és a továbbképzési hozzájárulás befizetése, melynek összege:

Nemzetközi keret tagja:                         1.800.-Ft/év
                                   Országos és I. oszt. keret tagja:          1.200.-Ft/év
                                   II. oszt. keret tagja:                                     600.-Ft/év

Aki ezen az értekezleten nem tud részt venni azoknak 2013. július 20.-án (szombaton) 10 órai kezdettel pót-játékvezetői értekezletet tartunk a Magyar Sportok Házában (Budapest, XIV., Istvánmezei út 1-3. III. emeleti tárgyalóterem). A nevezés@moatsz.hu email címre lehet eljuttatni olyan kérdéseket, javaslatokat, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, vagy amely témát érdemes széles körben megbeszélni.

Budapest, 2013. június 7.

Tisztelettel:

Budapesti II. osztályú játékvezetői tanfolyam 2013

A Budapesti Asztalitenisz Szövetség játékvezetői tanfolyamot hirdet, melyet minimálisan 5 fő jelentkezése esetén indít be.
A tanfolyami képzés hozzájárulási díja 5.000 Ft/fő. A képzés tervezett első napja: 2013. április 22. (hétfő) 17.30, a Szövetség székhelyén (Bp. V. Curia u. 3.). A képzés időtartama várhatóan 4-5 alkalom (további hétfői napokon), amit a résztvevők írásbeli tesztvizsgája követ. Sikeres vizsga esetén a résztvevők II. osztályú minősítést szereznek, melynek birtokában lehetőségük van a hazai területi-, illetve országos szövetség által rendezett eseményeken történő közreműködésre.
Jelentkezni Szabó II Lászlónál a 06-30-430-8362 sz telefonon, illetve a szlaciedit@gmail.com email címen lehet 2013. április 14-éig. További részletekről a jelentkezést követően adok – e-mailen - személyes tájékoztatást.
(Megjegyzés: Amennyiben április 14-éig nincs 5 fő e-mail-en történő bejelentkezés, a tanfolyamot nem tartjuk meg. Ugyanakkor – a határidőig beérkező legalább 5 nevezés esetén – a tanfolyam megkezdéséig további jelentkezéseket is elfogadunk.)

Kiírás

Játékvezetői vizsga eredmények 07.21.

EREDMÉNYEK

A MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága azon játékvezetők részére, akik nem tudtak részt venni – akadályoztatásuk folytán - a 2012. június 30.-ra és július 21.-re meghirdetett játékvezetői értekezleten, illetve, akik nem teljesítették sikeresen a technikai minimum vizsga követelményeit, vagy nem érték el az országos kerettagsághoz, vagy a nemzetközi foglalkoztatáshoz szükséges szintet
2012. augusztus 25.-én (szombaton) 10 órakor a

lehetőséget biztosítunk a tudásfelmérő teszt megírására, illetve a javításra.

Budapest, 2012. július 22.

Tartalom átvétel